SIRTAKI UTRECHT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 943 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sirtaki Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

6 apr 2024 om 15:43 Ze waren mn drankje vergeten bij te leveren. Het eten was prima,nog goed warm en goed van smaak.
2 apr 2024 om 11:25 Super lekkere gyros. Ik had de pita box en er zat veel vlees bij. Beetje duur maar je krijgt wel veel dus.
30 mrt 2024 om 20:13 Super prima porties en kwaliteit was goed! Krijgt veel waar voor je geld. Mooie presentatie zelfs bij bestellen!
29 mrt 2024 om 15:44 Altijd heerlijk
26 mrt 2024 om 21:26 We misten een aantal items, en er zat een haar in mijn eten. Kortom niet tevreden
26 mrt 2024 om 20:45 Top Griek
26 mrt 2024 om 14:49 De bezorgtijd was prima maar ik kreeg een pitabox met alleen groenten, zonder halloumi en falafel etc. Toen hebben ze een nieuwe box gestuurd maar dat was weer een verkeerde helaas. Wel goed opgelost uiteindelijk.
26 mrt 2024 om 11:30 Het eten was heel lekker maar er miste een deel van de bestelling wat vervolgens nog ruim een uur duurde voordat het kwam. Ze hebben wat problemen met bezorging, dus zou het afhalen als ik jou was.
23 mrt 2024 om 20:51 Prima eten, maar de bezorgtijd was dramatisch. Ik had dan liever ergens anders besteld.
22 mrt 2024 om 20:38 Ze hadden het erg druk waardoor bezorgtijd 2 uur. Het eten was echter geweldig!
16 mrt 2024 om 19:36 Lekker vers gemaakt, vles maals, goed gekruid, goed verpakt, flinke portiescen ik heb niet over fritjes, is mijn favo grieks geworden.Ik heb besteld ruim 1 uur voor voor aangegeven de tijdstip... its is al goed gegaan.
3 mrt 2024 om 19:56 Thuis bezorgen duurde gisteren 3 uur door tekort aan bezorgers, restaurant gebeld en die konden er niks aan doen omdat er geen bezorger aan de bestelling was toegewezen. Vandaag afgehaald en het was in 15 min klaar om op te halen. Top!