SIRTAKI UTRECHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 812 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sirtaki Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

24 nov 2022 om 19:37 De zalm was goed gaar. Maar er zat geen smaak aan. De rest was gewoon niet zo lekker
23 nov 2022 om 21:31 Gooooood fooooood
6 nov 2022 om 20:02 Bezorging was perfect.Het eten netjes ingepakt, het was veel, het oogde mmmmm daar hebben we zin in.Heel jammer dat het vlees taai, vet was en er zaten harde stukjes in.Pita brood erg taai en hard.ERG JAMMER!Hier bestellen we dus niet meer.
15 okt 2022 om 4:22 Voor de tweede keer in de laatste paar maanden echt enorm lang moeten wachten. Of ze hebben te weinig man, of het draait de laatste paar maanden gewoon niet zo goed. Het eten is wel nog steeds by far het beste Griekse eten in de stad.
12 okt 2022 om 20:48 Weinig of nauwelijks smaak aan het eten. Meerdere malen gebakken vlees. Slecht
21 sep 2022 om 22:03 We hebben erg lekker gegeten! We hadden een 10 personen menu en is ruim voldoende voor iedereen (mag ook voor 150 euro) maar erg lekker, goed verpakt! Het was wel laat maar so be it.
20 sep 2022 om 19:13 Eten leekt wel opgewarmd was donker van kleur leek wel verbrand saus was bedorven gewoon weg niet te eten deze restaurant moet zich heel diep gaan schamen
16 sep 2022 om 7:46 Giros was aangebrand en gort droog. Pita was taai en oud en lastig te eten. De patatjes waren redelijk maar weinig voor het geld, zat in een doosje en leek de MC wel. Veel verwacht, maar bijna alles weg gegooid. Zo slecht, geen grap
9 sep 2022 om 11:33 We kregen vlees ipv vega.
29 aug 2022 om 21:36 Eten was erg vet en al behoorlijk koud. Meer dan de helft weggegooid. Ook de baklava was een taaie hap. Heel jammer ik had mezelf dit kado gedaan.
6 aug 2022 om 19:18 The usage of the same oil over and over again for frying the products could be the reason they were smelling and tasting not that good.
31 jul 2022 om 14:02 2e poging voor de Vega pita box, maar helaas viel de kwaliteit wederom tegen. Gegrilde groenten waren doordrenkt van het vet en nog niet gaar, friet en frituur hapjes slap en volgezogen met vet. Salade wel vers en vriendelijke bezorging.