SIRTAKI UTRECHT

SIRTAKI UTRECHT Heerlijk Grieks eten in Utrecht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 779 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sirtaki Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 8:31 Van alle maaltijden was de patat goed, rest leek een her-opgebakken vlees, zowel kip als varkensvlees, worstjes wat dat ook mocht zijn zagen er niet uit, garnalen stonken het doosje uit en de pita,s kan je vergelijken met taai-taai pop.
8 mei 2022 om 8:45 De giros was snippertjes en worstje aangebrand. De tomaten in de de salade waren overrijp. Helaas geen goede keus.
8 mei 2022 om 7:09 Eten prima en voldoende. Bestel nooit meer via thuisbezorgd.nl! Komen afgesproken bezorgtijden niet na en verschuilen zich vervolgens achter het restaurant! ‘Klantenservice’ natuurlijk onbereikbaar….
7 mei 2022 om 21:45 Het eten was koud en vlees was doorgebrand.
3 mei 2022 om 20:05 Niet voor herhaling vatbaar. Patat half rauw, gyros kruimelig en verbrand. Souvlaki gortdroog. In restaurant ooit wel lekker gegeten maar deze bezorgmaaltijd was echt niet smakelijk. Verre van
1 mei 2022 om 21:23 Vriendelijke bezorging, maar een beetje teleurgesteld over het eten. Het was droog, niet heel goed op smaak en de patat was slap.
22 apr 2022 om 21:10 Good and lots of tasty food, restaurant quality at home!
22 apr 2022 om 14:04 Well, I have to say that the fries were outstanding along with the pita and tzatziki. The gyros on the other hand was pretty average, a little bit hard to chew and not really something that I would go back to. Quite overpriced.
14 apr 2022 om 20:27 De pita box vegetarisch bevatte typisch genoeg geen falafel tot twee keer toe.
10 apr 2022 om 12:53 Eerste keer en was prima. Goede kwaliteit en meer dan voldoende....
3 apr 2022 om 11:20 Eter zeer goed, maar zeer slecht bezorgd. Ik weet dat ze zeer precies werken in dit restaurant. Uiteindelijk is een tweede bezorging geweest met de rest van het eten. Laatste keer bij thuisbezorgd!! Ik ga voortaan afhalen!!
21 mrt 2022 om 13:55 Door een foutje bij thuisbezorgd bleek de bestelling niet doorgekomen bij Sirtaki. Na overleg is dit geweldig opgepakt door Sirtaki en konden wij zeer snel daarna genieten van heerlijk eten. Nogmaals dank!